Kosár

A kosár üres.

0 tétel 0 Ft
NATURA BORKLUB

Vinotéka - Borszaküzlet - Sopron

 


 

 

Vinotékánk Sopron városköz­pont­já­ban, a Várkerületen (Kisvárkerület) a Hűségkúttól 30 m-re található. Akár közvetlen a bolt előtti parkolási lehetőséggel.


Üzletünkben több mint 600 féle magyarországi és külföldi nagy minőségű palackos bor, pálinka, pezsgő, cognac, whisky és rum közül válogathat. Ezenkívül nálunk található a környék legnagyobb Champagne választéka, melyek közül napi ajánlat szerint akár pohárral is kóstolhat.

 


Az online borboltunkban pedig hatalmas kedvezményekkel válogathat több mint 600 féle bor, pezsgő és pálinka közül.

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy az online leadott rendelések árai általában kedvezőbbek, mint a bolti áraink és a karton árakat is csak az online leadott rendeléseknél tudjuk érvényesíteni, valamint az akciók is eltérhetnek a bolti akcióinktól.


Választékunkat muzeális borok és borritkaságok is színesítik, melyeket természetesen nagy odafigyeléssel, klimatizált körülmények között tárolunk, hogy a fogyasztóhoz a lehető legjobb állapotban juthassanak el azok.


A borok mellett természetesen a kulturált borfogyasztáshoz nélkülözhetetlen kiegészítőket, valamint az ajándékozáshoz elengedhetetlen csomagolásokat is megtalálhatja.Kiegészítők széles választéka közül Sopronban mi forgalmazzuk a SPIEGELAU és RIEDEL kristálypoharakat, dekantálokat és a nagy minőségű SCREWPULL, PULLTEX, valamint VACUVIN dugóhúzókat és szetteket is.

Az ínyencekre is gondolván kézműves finomságokkal is gazdagítjuk kínálatunkat. Egyedi, kézzel készült, a borokhoz illő csokoládé a chocoME és a Harrer manufaktúrából, termelői méz, borecetek stb.

Munkatársaink kérésre, egyedi díszcsomagolásokat is készítenek. Fa- és papírdobozokra, valamint a palackokra egyedi feliratozást is vállalunk, mellyel névre szóló ajándékká tehet egy-egy nagy minőségű bort.


Cégeknek
egyedi feliratozást és speciális kéréseket is teljesítünk. Nagyobb tétel megrendelése esetén egyedi árakat dolgozunk ki.


Segítségünkkel a tanácstalan érdeklődők is könnyedén kiismerhetik magukat a borok világában.


Cégünk borkóstolók szervezésével és lebonyolításával is foglakozik, szinte bármilyen igényelt helyszínen.


Borkóstolóink kellemes kiegészítői lehetnek ökotúráinknak és céges csapatépítő tréningjeinknek egyaránt.


Natura Borklubunk keretein belül Magyarország legjobb borászait hívjuk meg, akik Sopron egy-egy neves vendéglátóhelyén mutatják be boraikat a „Borbarátoknak”.


Útjára indítottuk a tematikus borkóstolóinkat , amikor egy-egy fajta borvidék, évjárat stb. szerint ismerjük meg a borokat, "vakkóstolás" keretein belül.

 


Natura VINOTÉKA
9400 Sopron, Várkerület 24.

Tel.: +36-30-9866-488
Bolt: +36-99-790-916
e-mail: natura@sopronivinoteka.hu


NYITVA TARTÁS:

Hétfő - Péntek
9:00 - 18:00

Szombat
9:00 - 13:00
Vasárnap: ZÁRVAA Soproni Borvidék, Magyarország és Európa történelmi borvidékei egy helyen!

Vacuvin Stölzle Riedel Pulltex Spiegelau Screwpull Soproni Borvidék Terra Hungarica